Jelo je smišljeno specijalno za junski rok. Treba vam 10 minuta da ga napravite, a ima tunjevinu koja je zdrava (pošto znam da ne jedete ništa zdravo ovih dana). Takođe nema tolko onaj jak ukus tunjevine iz konzerve, nekako je neutralno :) Ovde ima za 3 osobe.
Potrebno vam je:
Potrebno vam je:
- konzerva iseckane tunjevine
- malo pakovanje senfa
- malo pakovanje kečapa
- pola pakovanja makarona
- feta sir (nije neophodno)
- so
Priprema:
1. Skuvajte makarone u slanoj vodi.
2. U skuvane makarone dodajte celu tunjevinu, sa sve uljem. Ako izbegnete ulje biće suve. Dodajte kečap i senf i promešajte dobro. Posolite ako nije dovoljno slano.
3. Naval'te :) Možete da dodate kockice fete preko (ja sam imala kući pa sam stavila kao što se vidi).
0 komentara:
Post a Comment
Komentar ovde :)